Visuomet piktindavausi, kodėl prekybos centrai parduoda kietus it akmenukai avokadus. Siurprizas - pasirodo, šis sutvėrimas neprinoksta ant medžio dėl kotelyje esančio inhibitoriaus. Krisdami šie vaisiai apsidaužo, tad skinti juos reikia dar žalius, o sunokinti kambario temperatūroje per 1-2 savaites. Štai, gyveni žmogus ir mokaisi. O kad jau turime sunokusį avokadą, siūlau paragauti dar vieną sveiką ir akimirksniu paruošiamą skanėstą.
1 sumuštiniui prireiks:
riekės pilno grūdo duonos (man skanu Rugelis)
pusės minkšto avokado
žiupsnelio druskos (nebūtina)
Avokadą pamaigome, kad gautume minkštą košytę.
Tepame avokado košytę ant duonos.
Pabarstome druska.
Greitai, sveika ir skanu!
3 komentarai:
o kur gauti minkštų avokadų? aš randu tik kietus arba jau supuvusius :)
oi. perskaičiau viską nuo pradžių ir jau matau, kad apsižioplinau :)
Rašyti komentarą