Po įdomesnių ir egzotiškesnių desertų ėjo ėjo ir atėjo eilė visiškai paprastam obuolių pyragui. Na, ne visiškai jau jis toks ir paprastas... vokiškas vienok... o dar iš ruginių miltų... Faktas, kad šio pyrago paruošimas paprastas - tereikia vieno indo! Jokio vargo, viso 35 minutės ir gardutėlis pyragas jau garuoja ant stalo. Ach, ir dar - juk obuolių pyragų receptų niekada nebūna per daug :) Receptas iš čia, tik šiek tiek pakoreguotas. Ta proga dar primenu ir primirštą super lengvo pyrago receptą.
Jums prireiks:
9 šaukštų miltų
9 šaukštų cukraus
9 šaukštų aliejaus
2 šaukštelių kepimo miltelių
4 kiaušinių
3 obuolių, nuluptų, supjaustytų
Mikseriu suplakame cukrų su kiaušiniais.
Įmaišome miltus su kepimo milteliais.
Įmaišome aliejų. Tešla turi būti skystoka.
Pusę tešlos pilame į kepimo skardą, dedame obuolius, užpilame likusią tešlą.
Kepame iki 170 laipsnių prikaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Viskas, skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą