Visiškai paprastutis receptukas labai gardžiam užkandžiui. Ši paskrudusi duona labai tinka prie makaronų ar sriubos. Tiesą pasakius, šio paprasto triuko dėka elementarūs makaronai gali virsti jaukia itališka vakariene.
1 kepaliukui prireiks:
1 prancūziško batono
po 1/4 puoduko sviesto ir parmazeno
2 skiltelių sutrinto česnako
2 šaukštų mėgiamų džiovintų prieskoninių žolelių
Batoną pjaustome reikutėmis, tačiau riekučių visiškai nenupjaunam, kad batonas išlaikytų formą.
Į riekučių tarpus tepame sumaišytus sviestą, sūrį, česnaką ir žoleles.
Įvyniojame į foliją, viršuje palikę tarpą oro cirkuliacijai.
Kepame iki 180 laipsnių prišildytoje orkaitėje 10-15 minučių.
Viskas, skanaus!
2 komentarai:
Daug kartų bandžiau daryti skanią, bet nelabai gaunas. Čia Londone galima užšaldyta jau gatava nusipirkti, arba iš šaldytuvo, bet ir tai ne tas skonis. Pačią skaniausią ragavau draugės baby-shower ir jie viską gatavą jau pirko. Nuo to laiko bandau atgaminti tokią pat garlic bread, bet dėja...
Kai tik pavyks atgaminti, būtinai pranešk:) O Nandose neteko šio gėrio ragaut? Man tai visai patiko. Sėkmės ir ačiū, kad skaitai.
Rašyti komentarą