2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

PLOKŠČIO PILVUKO PASLAPTYS



        Nagi, kokius jausmus jums kelia šylantys saulutės spinduliai: vaikišką džiaugsmą, kad pagaliau galima traukti iš spintos trumpučius šortukus, ar vistik rūpestį, kaip užmaskuoti per žiemą sukauptas atsargas tose vietose ?...
        Gegužės Glamour numeryje aptikau sąrašą maisto produktų, kurie natūraliai plonina pilvuką skatindami virškinimą arba skysčių pertekliaus pašalinimą. Skubu pasidalinti:) Vienas jų - citrusiniai vaisiai ir štai visiškai paprastutis receptas: į stiklinę vandens įspaudžiame citrinos sulčių. Ir gaivu ir figūrai naudinga :) 
Kiti geradariai yra:
- mėlynės. Anot tyrimų, ši uoga susijusi su pilvo riebalų mažinimu. 
- smidrai. Natūralus diuretikas.
- lašiša. Omega-3 šaltinis, skatinantis virškinimą.
- arbūzas. Dar vienas gamtinis skysčių šalintojas. 
      O štai blogiukai, skatinantys pastorintą taliją: alkoholis (daug išgeriantiems žmonėms kaupiasi pilvo riebalai), sojos padažas (didelis druskos kiekis skatina skysčių kaupimąsi), konservuotos sriubos, spraginti kukurūzai (išpūstas maistas pučia pilvuką) ir džiovinti vaisiai (ech, pasirodo šis gardus skaidulų šaltinis pripildytas cukraus).  
          Ką gi, verta pabandyti!

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ačiū, labai aktuali informacija orams šylant ir mažėjant dėvimų rūbų kiekiui :)

ktnl rašė...

Prašom į sveikatą :) Beje, jau išbandžiau citrusinį vandenį, arbūzą ir lašišą, tai poveikį tikrai pajaučiau - ryte svarstyklės rodė 1,5 kg mažiau. Ir tai sveikas svorio kritimas, nes perteklinius skysčius sveika pašalinti Savotiška detoksikacija :) Tik svarbu nepiktnaudžiauti.

fancyjewellry rašė...

I like that friut!
cartier bracelet for sale